maandag 5 april 2010

We zijn weer aan het aftellen

31 okt 2009
De eerste 3 bestralingen zitten erweer op. Woensdag zijn we weer begonnen in het Dijkzigt.
Ferenc kwam binnen kind aan huis daar inmiddels ff beetje gek doen met de zusters en broeders want die lopen er ook. Hij moest nu voor de 1e keer helemaal los liggen al die andere keren hadden ze een mal gemaakt zodat hij klem lag een geen kant op kon.
Frank was er de 1e keer bij die vond het maar een beetje raar. De tatoopuntjes die ze gezet hebben dat is het aanhoudingspunt. Maar de artsen zeggen dat hij dat kan en dat heeft hij ook alweer bewezen.

Donderdag zitten we aan het zwembad naar Romain zijn zwemles te kijken gaat de telefoon Ferenc zijn school aan de bel er was bij een meisje bij hem in de klas Mexicaanse griep geconstateerd. Oke dat kan er ook nog wel bij. Gelijk Beishuizen gebeld want ik had maandag al gehoord dat wij alle 5 ingeent moeten worden want Ferenc valt onder de riscico factor. We moesten naar de huisarts voor de inenting huisarts gebeld 11 November dan kan de inenting pas plaats vinden. Nou dat duurt te lang vind ik Apotheek gebeld misschien dat die de ampullen kunnen leveren dat zetten ze die in het Sophia er wel even in, die konden helemaal niet aan de spullen komen alles komt van het Rijk.
Nou weer de dokter gebeld inmiddels was ik ook op school het meisje was na de vakantie niet op school geweest en die week ervoor was het vakantie dus dat zal wel loslopen met de inkubatietijd. Maar nu de inenting nog via het ziekenhuis gaat ook niet want die hebben ook de spullen niet. Dus het wordt gewoon wachten tot 11 November en dan 2 December nog een keer en we moeten er dan ook echt zijn want alleen die dag zijn de ampullen er.

S'Middags moesten we om 16.55 in het Dijkzigt zijn maar om vier uur ging de telefoon ze hadden storing aan het apparaat de Hermes dat het wel avond kon worden ok geen probleem we horen het wel. Ze belden al snel terug we konden naar het DDH onder de Neptunus daar zou hij tussendoor geholpen worden. Wij gelijk naar DDH toe zo en daar zaten heel wat mensen te wachten ik denk dat gaat wel ff duren hier. Wat gebeurt er ook de Neptunus kreeg storing in die tijd dat we aan het wachten waren. Ze kwamen ons al snel halen en Ferenc mocht op de Iris als eerste. Dus het viel allemaal nogal mee om 17.45 waren we alweer thuis.

Vrijdag om 12.30 was de 3e alweer hij gaat gewoon naar school hij mist niet eens zoveel. Hij is alleen even tussendoor weg voor de bestraling.
Om vier uur zijn we aan de Handelskade aan boord gestapt en morgen gaan we in Kostheim erweer af.
Op naar een nieuwe week die wel weer spannend gaat worden. Met dinsdag ook nog een Mri Scan van het hoofd en vrijdag de uitslag.

Marina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten