STICHTING‘Maak je over mij geen zorgen’ - Ferenc Vermaas

Op 1 april 2005 werd bij Ferenc Neuroblastoom kinderkanker geconstateerd met uitzaaiingen naar de botten en het beenmerg. Met een overlevingskans van 20% zijn wij de strijd aangegaan. Maar na diverse behandelingen in Nederland en Duitsland is Ferenc op 11 september 2014 overleden. Hij werd net geen 14 jaar.

Steun Stichting Ferenc!


Ferenc zat vol energie en positiviteit en had een enorme wilskracht. Daarom hebben wij de Stichting Ferenc opgericht om ons in te zetten voor een betere genezing van kinderkanker. Met Stichting Ferenc willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker. Omdat een kind zo jong niet mag sterven. Helpt u ons mee?

Bliek 24
3344 HC  Hendrik Ido Ambacht
ABN AMRO: IBAN: NL 17 ABNA 0624648729
K.v.K. nr.: 53895983

contact kunt u opnemen via info@stichtingferenc.nl


BIJ VOORBAAT HEEL ERG BEDANKT VOOR UW STEUN & DONATIE!


Fiscaal aftrekbaar 
Particulieren en bedrijven kunnen donaties fiscaal aftrekken. Bedrijven en ondernemers kunnen vanaf € 227,- fiscaal aftrekken. Het aftrekbare bedrag mag echter niet hoger zijn dan 6% van de jaarwinst. Doneert u als particulier dan zijn er ook aftrekmogelijkheden, gedeeltelijk of geheel via een lijfrente. De giftenaftrek in de inkomstenbelasting bedraagt dan: het meerdere boven 1% van het gezamenlijk verzamelinkomen (min. € 60) met een maximum van 10% van het verzamelinkomen. Overlegt u met uw notaris of belastingadviseur.
Klik hier voor meer informatie over schenkingsrechten


Bedrijven die een donatie doen, bieden wij de mogelijkheid om met naam en logo op deze website vermeld te worden. U kunt uw logo na overschrijving van uw gift rechtstreeks naar
Stichting Ferenc mailen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten