maandag 5 april 2010

2 Februari 2008

Dag 3 in het Beatrixziekenhuis in Gorinchem afgelopen nacht een rustige nacht gehad gelukkig was de bloedneus snel gestopt. We hadden een flinke prop vol met otrivin gespoten en die met een pincet helemaal in de neus geduwd Ferenc vond het wel niet zo'n pretje maar het bloeden hadden we snel onder controle Ze hebben gelijk de witte bloedplaatjes besteld maar die moeten uit Dordrecht komen en om 23.00 waren ze al binnen en ze hebben ze gelijk aangehangen.

Vanochtend is hij om 9.00 maar is wakker geworden want ja wat moet je hier anders doen in die piepkleine kamer waar je geen kant op kan. Vandaag maar weer is een paar keer gevraagd of er niet een grotere box vrij was want we werden wel een beetje kriegel in dat hokje
Vandaag weer bloedafnames gedaan en weer een bloedkweek voorlopig zijn die kweken van de afgelopen 2 dgn nog goed daar hebben we nog niks van gehoord en laat dat ook maar zo.
De bloedwaardes van vandaag zagen er goed uit Hb 4.7 trombo's 86 en Leuco's 2,1 dat gaat allemaal de goede kant op Ik denk voor dat we hier weggaan Ferenc nog wel een bloedtransfusie gaat krijgen en zeggen ze het uit hun eigen dan gaan we er wel even om vragen voordat we volgende week daarvoor weer in Sophia zitten.

Vanmiddag zijn de van dortjes langs geweest was een beetje proppen in dat hokje en Melanie en Jordan die zijn ook nog geweest die hadden eigen gebakken pannekoeken meegenomen.

We hadden al is een paar keer over die gang gelopen of er geen andere box vrij was en er was er een leeg en wat denk je er kwam om 19.00 een zuster om te zeggen we hebben een box leeg aan de andere kant dus gelijk spullen gepakt en naar die andere kamer. Je ziet wel als je maar lang genoeg zeurt krijg je vanzelf wat anders. Nou hebben we wel een andere kamer maar nog steeds geen tv dat was vanavond geen idols kijken.

Verder doen we hier niet veel anders dan zitten, kaarten, lezen internetten koffie en thee drinken.


We houden jullie op de hoogte


FERENC & MARINA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten