maandag 5 april 2010

Alles weer goed

30 mei 2008
Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat getikt heb. Maar het was deze week weer tijd voor de MIBG scan de 3 maanden waren alweer voorbij. Dinsdag naar het ziekenhuis voor de nucliare vloeistof toe te dienen en woensdagochtend al om 8.30 in het Dijkzigt zijn voor de scan. Om 10 uur was Ferenc alweer klaar. De dokter moest even komen kijken of alle plaatjes goed waren. Dat was OK we hoefden niet terug te komen hij wilde alleen nog weten wanneer we bij Dokter Beishuizen moesten zijn nou morgen (donderdag) oh dan moeten we snel de foto's gaan uitwerken. De meeste mensen moeten 1,5 week wachten op de uitslag maar daar trap ik niet in want als het foute boel is weten ze je het ook gelijk te vertellen dus dan kan dat nu ook wel toch.
Gister bij de dokter langsgeweest alles was goed de dokter heel erg tevreden en wij ook natuurlijk. Hij heeft ons nog even duidelijk de foto laten zien dat er echt niks te zien is
27 Aug dan is de volgende MIBG scan weer we kunnen nu met een gerust hart op vakantie

Wat hebben we dat laatste tijd gedaan Esther Pieterse is geweest van Stichting Kunstwens en die is een hele middag met Ferenc aan het schilderen geweest. Het is een leuk kunstwerk geworden van een Ferrari auto.

Van stichting Doe Een Wens zijn ze ook langs geweest maar dat was iets minder succes want Ferenc wilde voetballen en buitenspelen en die vond het allemaal niet zo nodig dat ze alles van hem wilde weten.

Met de pinksteren is hij op Minikamp geweest met VVGZ het hele weekend alleen maar voetballen en nog eens hij vond het helemaal geweldig volgend jaar gaat hij weer zegt hij. Hij was met zijn team nog 1e geworden ook.

En deze week heeft Ferenc de avondvierdaagse gelopen de 5 km en vanavond was de laatste avond trots op zijn 1e medaille


 
Posted by Picasa


Hij is ook nog druk aan het oefenen voor zijn zwemdiploma B en op 9 Juli mag hij afzwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten