maandag 5 april 2010

Terug van Wintersport

5 maart 2008
Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat getikt heb.
We zijn inmiddels weer terug van een heerlijke wintersport, we hadden er een beetje onze bedenkingen bij met Ferenc want die was nog maar goed 3 weken uit het ziekenhuis We hadden het al een paar keer aan de dokter gevraagd of het wel zo verstandig was om te gaan en of Ferenc dat allemaal wel kon HIJ WEL zei de dokter OK dan gaan we.
Zaterdag waren we in Serfaus en gelijk de berg op natuurlijk.
Hij had er helemaal zin in. Zondag de klas in en wat denk je s'middags belde de leraar Ferenc was moe wij dachten ojee als dat nu al gaat beginnnen hoe moet dat dan de rest van de week. Ik hem opgehaald en nog met hem naar het dal geskied (kon eigenlijk niet zo goed merken dat hij moe was) en helemaal terug gelopen naar het hotel inclusief winkelen natuurlijk. Toen we in het hotel waren wilde hij gelijk gaan zwemmen ik zei ga maar ff slapen want je was toch moe nou daar dacht hij anders over.
Verder is het heel de week helemaal super goed gegaan. Lekker heel de week in het klasje gezeten met Melanie en Romy lekker keten met de meiden. Na het skieen ging hij zwemmen en dan nog apres skien , eten moest er natuurlijk ook nog gebeuren en om 22.00 ging hij naar bed Ik zei tegen hem vind je het leuk Ferenc: ik ben blij dat ik gegaan ben zei hij. Geweldig toch om dat te horen.

Maar die leuke week was zo voorbij en nu staat de werkelijkheid weer voor de deur. Vanmorgen waren we al om 8.30 in het Dijkzigt voor de MIBG scan we hadden ons voorgenomen om niet op het scherm te kijken en niets te vragen aan de arts. Maar dat lukte natuurlijk niet helemaal toch af en toe stiekem kijken, nu afwachten en vrijdag om 12.15 naar Dr Beishuizen voor de uitslag en maar hopen dat het goed is. We zijn niet echt zenuwachtig dus misschien is dat wel een goed teken.
Maar dan zijn we er nog niet helemaal want er volgen nog 2 scans
We houden jullie op de hoogte.


Liefs Ferenc & Marina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten