maandag 5 april 2010

Houd het nou nooit op ???

28 jun, 23:12
We gaan weer een 2e poging wagen om een blog te schrijven ben vorige week ook al bezig geweest druk ik per ongeluk op de verkeerde knop alles weg
Twee en een halve week geleden moest Ferenc weer door de scan eerst dinsdag voor een MRI scan van zijn hoofd en de woensdag weer de MIBG scan. Die MRI daar konden we niks op zien want daar zien we de schermen niet staan die staan in een apart kamertje. Maar de volgende dag moesten we al om 8.30 in het Dijkzigt zijn voor de MIBG dat is altijd spannend want daar kunnen we zelf op de schermen kijken en naar meer als 4 jaar krijg je er ook nog soort van verstand van en we kunnen het ook niet laten om te kijken natuurlijk. Wij helemaal gefixeerd op het hoofd natuurlijk en daar begint de scan dan ook dus we konden het gelijk zien en we zagen niks afwijkends wij alweer een beetje opgelucht toen de buik dat is ook een risico want daar begint de oorsprong van de ziekte maar niks geks nou en de benen nog en klaar. We mochten alvast naar de wachtkamer de arts moest nog ff kijken of de plaatjes goed gelukt waren. Toen werden we weer terug geroepen ze wilden het been nog een keer scannen want ze zagen weer een plekje. nou daar gaan we weer been goed schoongemaakt met alcohol en weer scannen maar helaas er zat weer wat.
Maar ik gelijk denken ik zeg tegen Frank over 5 weken gaan we op vakantie en Dr.Beishuizen komt volgende week dinsdag pas terug die was op Symposium ook heel belangrijk ik zeg eer dat dat het balletje is gaat rollen dan zijn we precies in de vakantie weer aan het bestralen. Wij gelijk naar de Radiotherapie want die dokter kennen we inmiddels ook al maar wat denk je die zat ik Korea op symposium dat schiet ook niet op. Jeetje en nu de secretaresse van de dokter gebeld ik zeg Ferenc komt net onder de scan vandaan en we hebben alweer wat gezien een plekje op zijn been. En we weten dat de dokter toch weer gaat bestralen vraag maar aan de dienstdoende arts of die vast afspraken kan maken. Nou ze zou de volgende ochtend terugbellen. En toen was het donderdagochtend de Auto was gestolen een hoop telefoontjes met de Politie verzekering enz. belt ook nog de Arts ze hadden er naar gekeken en ze had afspraak gemaakt voor maandag een rontgenfoto en bij de arts van de bestraling yes gelukkig dat was weer gelukt. Op de rontgenfoto was niks te zien omdat het nog zo'n licht plekje is en dan is die foto niet duidelijk genoeg. Dinsdag was de dokter himself er weer en die had al een afspraak gemaakt voor de MRI en dat was weer donderdag om 14.00 hij was gelukkig niet boos dat we zelf al actie hadden ondernomen. Die MRI gemaakt en idd daar was een lichte afwijking op te zien.
Maandag weer een afspraak bij de Radiotherapie bij Dr.Nowak wij daarna toe en hij zou 14 bestralingen krijgen maar als we het kwa tijd niet zouden redden voor de vakantie dan maakte hij er 10 van en dan de dosis wat hoger. Dinsdag werden we gebeld door het Daniel de Hoed donderdag komen voor een CT Scan voor plaatsbepaling voor te bestralen en om een mal te maken.
En dan donderdag 2 Juli beginnen met bestralen en dan 10 keer en de 16e zijn we dan klaar. Er zit een maar aan alle bestralingen zijn in het DDH en dat is echt een drama met parkeren daar maar wegens tijdsdruk was er in het Dijkzigt geen plaats maar dat nemen we dan maar op de koop toe.
Gister zijn we in Maasbracht geweest naar de Havendagen daar zijn ook weer 47 Olifanten van Villa Joep verkocht en de laaste is vandaag geveild door Alex en Leona met een opbrengst van € 3000 door Peter Tinnemans en Rob Kartner (mts Ma-Baker) Super bedankt Peter en Rob en dat voor het Goede Doel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten