maandag 5 april 2010

DOE EEN WENS dag was TOP !!!

6 feb 2009
Gisteren was het dan zover om 10.30 stond de Limoussine voor de deur met chauffeur Jos en Karin & Petra van STICHTING DOE EEN WENS. Nadat ze even binnen zijn geweest met een bloemetje en een heerlijke chocoladetaart met Ferenc zijn naam erop en het PSV logo kunnen jullie nu wel raden waar we naartoe zijn geweest. We zijn eerst Jesper op gaan halen bij zijn school nou dat was wat heel de klas stormde naar buiten om die limo te zien. Daarna naar Ferenc toe daar waren ze al aan het wachten we zijn Ferenc in de klas op gaan halen en intussen was heel de school naar buiten toegegaan om Ferenc uit te gaan zwaaien Onderweg richting Eindhoven kreeg Ferenc allemaal kadootjes eerst een film want we konden natuurlijk tv kijken daarna kreeg hij een PSV trui en toen een pet van PSV nou toen wist hij wel waar we naartoe gingen We zijn eerst naar het PSV Stadion gegaan en hebben daar heerlijk gegeten bij De Verlenging. De eerste die we daar tegenkwamen was Ronald Waterreus dat was gelijk een praatje en een handtekening natuurlijk. Noortje kwam ook nog even kennis maken die zou ons verder begleiden in het stadion.
Nadat we gegeten hadden zijn we weer in de Limo onderweg waarheen Ferenc en Jesper maar raden waar we heen gingen en Jesper had het als 1e goed we gingen naar de kartbaan. Daar aangekomen was het de Kartbaan van Mike Hezemans misschien zegt het jullie wat maar het is een bekende courreur en hij zit ook vaak als analist bij RTL Gran Prix.

 
Posted by Picasa
Na wat rondjes gereden te hebben mocht Ferenc in de duo kart samen met Mike Pff dat ging wel heel erg hard hij haalde ons gewoon 2 rondjes in.
Nadat we daar klaar waren stonden er 3 politieagenten voor de deur die kwamen ons ophalen.
Eerst even met die motor spelen gas geven zwaailichten en de sirene aan en tekst en uitleg over de motor hoe het allemaal werkt zijn we onder politie begleiding naar het stadion.
Chauffeur Jos moest ongeveer 15 meter achter de agenten rijden zodat er niemand tussen kon komen. Ferenc voorin natuurlijk en ja hoor zwaailichten aan een daar gingen we, een extra lange route iedereen moest aan de kant kruispunten werden gewoon afgezet door rood licht rijden alles kon onderweg kwamen er nog 3 motoragenten bij 3 voor de limoussine en 3 erachter. Iedereen zag je kijken in de huizen zag je de gordijnen opzij gaan (wat gebeurt hier) En toen waren we bij het stadion massa's mensen die dachten wat gebeurt hier wat voor een ster zou er nu uit die Limoussine stappen. Is het STER FERENC voor 1 dag.
Noortje kwam ons ophalen die bracht ons naar de Eretribune waar de westrijd PSV - ADO Den Haag om 20.00 ging beginnen. Ferenc mocht mee naar beneden mee het veld op tussen de prominenten even een praatje met Umberto Tan en met de verzorger Cees van der Linden. Al die spelers waren nu wel heel kort bij maar die hadden nu nog geen tijd voor een praatje alleen maar concentratie voor de wedstrijd. Samen met Phoxy ging hij de spelers voor het veld op. Toen weer naar de tribune de 1e helft kijken. Het ging heel lekker 2-0 de rust in. Noortje kwam Ferenc & Jesper halen want in de rust mochten ze penalty schieten.
Hup de rust weer voorbij en de 2e helft kijken nou dat ging lekker weer 4 doelpunten. Geweldig 6-0 einde wedstrijd.
Danny Koevermans zei tegen Ferenc dat hij maar vaker moest komen want het ging de laatste tijd niet zo heel goed en vandaag wel.
Toen de wedstrijd afgelopen was mochten we naar de spelershome daar zit allemaal familie van de spelers en sponsors. Nadat de spelers gedoucht waren kwamen er een paar naar de spelershome. De eerste was Dzsudzsak die had een smile van oor tot oor want die had 2 doelpunten gemaakt. Sinds een week is Philip Cocu assistent trainer nou toen kon zijn dag helemaal niet meer stuk toen die ook nog de spelershome binnen kwam.


Doe een Wens 
Posted by Picasa

Marcellis, Amrabat, Koevermans, Lodeweges hij heeft ze allemaal gesproken. En op de foto natuurlijk. Om 23.30 zijn we weer richting huis Ferenc was wel heel erg moe en wij ook trouwens.
Rond 01.00 waren weer thuis en nadat Ferenc uitgeslapen had is hij weer naar school want daar wilde iedereen wel weten hoe het geweest was.

AL met al een zeer geslaagde dag.

Karin en Petra BEDANKT alles was super geregeld.

Hopen dat we hier mee de de laatste 4 Jaar hebben afgesloten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten