maandag 5 april 2010

Nog 'n keer

3 mrt 2010
De 2e poging hoop dat het nu wel gaat lukken het is nog maar 23.00 dus kan nog wel ff morgenvroeg wel weer wat moeite met opstaan de boys hebben het ook niet echt van een vreemde. Nu ga ik maar weer beginnen we waren zaterdag al vroeg in Serfaus om 10.00 stonden we al boven op de berg maar dat was ook de bedoeling want de kon Ferenc een beetje aan de hoogte wennen voordat hij zondag de skiklas inging en omdat zijn lichaam minder snel zuurstof aanmaakt na de chemo kan hij snel moe zijn.
Dat gebeurde dus ook om 13.30 was hij er klaar mee hij was moe en wilde naar beneden maar ik was er al op voorbereid want 2 jaar geleden had hij dat ook toen was hij ook net klaar met de chemo. Wij naar het hotel dan denk je hij gaat wel een dutje doen maar niks hoor ik heb hem op het matje gelegd want dat had ik meegenomen dat paste nog in de auto hij wilde eigenlijk gelijk zwemmen maar ik vond dat hij maar op de andere moest wachten totdat die beneden waren. Dat zwemmen vond ik eigenlijk niet zo'n goeie actie omdat hij laag in zijn weerstand zat en de meeste infectie's loop je dan toch op in zo'n zwembad maar het lukte niet echt om hem eruit te houden. Je zal ook is wat willen missen toch. Zondag begon de skiklas dat is goed gegaan.
Hoe zag Ferenc zijn week eruit nou eigenlijk iedere dag wel een beetje hetzelfde.
Om 8.00 opstaan dan vond hij het moeilijkst daarna ontbijten daarna naar het depot lopen om alle spullen te halen we konden ook met de ondergrondse tram maar dat was altijd zo'n drukte dat Ferenc zij we gaan wel lopen. Het is een flinke wandeling bergop van zo'n ongeveer 10 min. Daarna met de gondel naar boven nog 'n paar afdalingen maken en dan om 10.30 de klas in en om 16.00 konden we ze weer ophalen in het dal. Dan ging hij meestal nog 1 keer naar boven met degene die zin hadden om nog 1 afdaling naar het dal te maken.
Alle spullen weer in het depot en dan weer naar het hotel lopen om dan te gaan zwemmen en als ze klaar waren dan kwamen ze naar George toe want daar zaten wij dan al dat is weer het voordeel als je jaren in hetzelfde dorp komt. Om 20.00 gingen we dan eten en we probeerden dan wel dat ze om 22.00 in bed lagen.
Woensdagavond is het altijd avondskieen dat wilde hij ook nog en ik had echt helemaal geen zin weer naar dat depot heel je zooi aantrekken en weer naar boven en naar beneden en weer naar boven maar de boys vinden dat zo leuk dat ik toch maar ben meegegaan en om 23.30 lag het spul pas op bed.
Verder is het heel de week goed gegaan wel afentoe wat pijn aan zijn rug en een keer flinke hoofdpijn maar dat was van het niet eten. Ze eten tussen de middag met de skiklas maar dat eten is niet te best en je betaald en nog genoeg voor ook, want dat weten ze daar wel hoe dat moet met het gevolgd dus dat ze dus niet fatsoenlijk eten. Maar een paracetemol en een bord friet en een Frankfurter wurst was hij weer het mannetje en is hij weer gaan skieen.
Verder zijn er geen gekke dingen gebeurt het was weer een supergezelligeleukevakantie met heeeeel veeeel eten en heeeel veeeeel drank. De extra kilo's zitten er weer aan. Maar ook met mooi weer een lekker zonnetje af en toe een beetje fris (vond ik) en vrijdag veel sneeuw.
Zaterdag waren we om 10.45 alweer thuis en om 11.00 stond het al aan en dat ging het hele weekend zo door en dan natuurlijk ook nog de
Zondag zijn we nog met een mannetje of 28 gaan eten dat is ook zo'n jaarlijk ritueel aan het worden maar wel een leuke afsluiting van de vakantie.
Maandagochtend weer richting Sophia voor een bloedbeeld.
Een HB van 7,5 Leuco's 3,6 Trombo's 219
Dat was allemaal weer O.K.

De dokter had Ferenc dan nog wel verteld dat hij een beetje rustig aan moest doen maar volgens mij is dat weer niet helemaal gelukt.

Volgende week maandag start 2e chemo


Marina & Ferenc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten