dinsdag 13 april 2010

Kuur 3 die hebben we ook weer achter de rug.
Vrijdag moesten we nog bij de dokter langs die wilde Ferenc nog even controleren en wegen en meten dat moet dus gewoon iedere week weer
Hij had ook de uitslag van de botpunctie en hij had idd gelijk het is zo goed als schoon maar na kuur 4 moet er nog wel een punctie gedaan worden.
Voor iedere MIBG scan moet ook de urine ingeleverd worden want daar kunnen ze ook heel veel aan zien maar die uitslag was nog niet binnen.
Hij had de lijst met afspraken alweer gemaakt en dat betekent dat we gewoon iedere vrijdag moeten komen dat is ff wat minder moet ik zeggen.
Verder vroeg hij hoe het ging ja ik zeg klinkt raar maar het gaat super goed ondanks dat hij aan de chemo zit.
Maar dat hoorde hij graag.
Marja (zuster) ging is een goed gesprek met Ferenc voeren of hij niet zijn naald wilde laten zitten dat hij dan zaterdag sneller klaar was op zaal maar daar was hij het niet mee eens hij moest voetballen klaar uit dus naald er weer uit.
Hij heeft gewoon twee levens 1 in het ziekenhuis en 1 thuis en als we naar huis gaan hoort daar dan geen naald bij dan is hij gewoon zoals ieder ander kind vind hij. Zaterdag eerst een wedstrijd om 8.30 gespeeld wel verloren helaas en daarna naar het Sophia voor de laatste dag. Romain is zaterdag ook mee geweest dat gebeurt eigenlijk nooit want die zit altijd op school als we naar het ziekenhuis gaan.


Zondag zijn we naar Psv - Feyenoord geweest leuke wedstrijd maar ook weer geen doelpunten. Maar Ferenc heeft genoten


En vandaag gewoon weer naar school vrijdag weer een bloedbeeld halen en dan gaan ze op kamp het weekend met het internaat.


Marina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten