maandag 5 april 2010

Kuur 2 Dag 1

9 mrt 2010
Vandaag was het de beurt voor kuur 2 de 3 weken zijn alweer voorbij.
Vanochtend ging het opstaan wel vrij goed dat ben ik niet helemaal gewend toen is Ferenc gelijk 8 min op het matje, aankleden en Romain naar school brengen en toen naar Rotterdam we waren om 9.15 aan in de buurt maar we stonden bij de kunsthal al aan te schuiven om te kunnen parkeren het wordt steeds vroeger druk. Hij ging gelijk zijn bed weer uitzoeken en dan is het PAC aanprikken bloedafname naar de arts en dan kan het beginnen, maar vandaag ging het ff anders. In de tijd dat we zaten te wachten kwam Alice met Cyrano nog langs die moesten ook in Sophia zijn.
Eindelijk werd hij aangeprikt op de PAC maar er kwam wel bloed terug maar ze kregen er niks terug in het was helemaal geblokt ja en nu de arts erbij en een of ander chemisch middeltje ingespoten dat lukte dan wel je moet alleen niet vragen hoe dat moest dan 10 min inwerken en dan moest het weer open zijn.
Weer geprobeerd en weer niks toen hebben ze onze eigen arts Dr. Beishuizen opgeroepen die heeft ook nog van alles geprobeerd maar niks niks niks
Toen moest er een Thoraxfoto gemaakt worden dat was zo gebeurd we waren weer op zaal toen kwam de dokter zeggen dat we naar huis mochten de chirurg had vandaag geen tijd hij zou van de week opgeroepen worden om de PAC te reviseren en de kuur zou dan volgende beginnen.
Ik zeg tegen de dokter ik heb met jullie meegedacht kan hij niet deze week via infuus zijn chemo krijgen en dan kan zijn kuur gewoon doorgaan en na kuur 2 moet hij toch weer botpunctie's en dan ook gelijk de PAC reviseren dan hoeft hij maar 1 keer onder narcose.
Dat mocht ook zei hij. Eindelijk kon hij de pillen nemen en na een half uur mocht hij eten maar inmiddels was het middag dat het Friet met Hamburger en gehaktballetjes werden. Op 4 plaatsen hebben ze de emla (verdovingsmiddel) geplakt voor als het op een plaats niet zou lukken dan ze de volgende plaats konden proberen.

Dr Beishuizen moest zelf komen om het infuus te prikken dat doen de zusters niet meer omdat ze met de PAC werken. De 1e keer is het gelijk gelukt de dokter en de zusters hebben Ferenc zover gekregen dat hij vandaag de naald zou laten zitten omdat anders iedere ochtend de arts moet komen om het infuus aan te brengen en als die geen tijd heeft kan dat ff duren en dan zit hij alleen maar langer in het ziekenhuis.
Bloedwaardes van vandaag HB 7,3 Trombo's 256 Leuco's 3,6
Nu waren we toch niet zo heel vroeg thuis ik ben benieuwd wat hij morgen gaat doen we zullen zien.
Al met al waren we om 14.00 toch weer thuis auto naar de garage gebracht die had ook weer een beurt nodig Romain opgehaald daarna naar de Judo toen weer koken Jesper naar de voetbal en s'avonds naar de Interieurparty bij Linda hoezo druk valt best mee ja en dan nog ff de blog tikken en nu snel naar bed
Op naar morgen dag 2 die zal wel beter gaan.Marina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten