maandag 5 april 2010

1 Februari 2008

Deze week gaat het allemaal niet zo lekker Ferenc was niet helemaal in zijn hum hij was erg stilletje we waren het weekend weg geweest en zaterdagavond had hij ineens weer 38,5 koorts weer een paracetemol 500 en hij kon er weer tegen maandag lekker thuis gebleven een beetje uitrusten en dinsdag toch maar weer naar school. Woensdag was het weer zover 38,5 koorts maar nu werd het niet minder maar we mogen het altijd een dag aankijken van de dokter s'nachts had hij 39 graden toen dacht ik al dit gaat niet over idd s'morgens nog hetzelfde ik om 9 uur gelijk de dokter gebeld en die zei al waar ik bang voor was ga maar gelijk naar Dordt toe want hier is geen plaats hij zou zo terug bellen of daar wel plaats was dat duurde geen 5 min toen belde hij geen plaats in Dordt je moet naar Gorinchem ohhhhhhhhh nee he ook dat nog ander ziekenhuis nog nooit geweest. We waren om 10.15 al hier en kregen gelijk een kamer (kledingkast zo klein) ook hier zit alles vol vandaar die kleine kamer en het moet een kamer met sluis zijn voor isolatie.
Nou dat was wel ff balen hier alles is hier vreemd.
Maar ze zijn wel snel gelijk aanprikken op de port a cath bloedafnames weer crp en 2 bloedkweken en bloedwaardes. De uitslagen waren nog niet binnen en de antibiotica ging al van start. Om 16.00 was alles binnen en dokter kwam langs hij had een crp van 186 dat is sky high zal ik maar zeggen en een HB van 5.0 Trombo's 10 en Leuco's (afweer) 0.3 dus dat is oppassen geblazen vandaar die isolatie. Gisteravond gelijk weer hoge koorts 39,5 de dokter erweer bijgehaald en toen moest hij ook nog aan de hartbewaking.
Nog meer toeters en bellen vanacht. We zijn de hele nacht een beetje aan het spoken geweest ging de pieper van de pomp niet dan ging er wel een piep op de hartbewaking en zo gaat dat zo'n beetje iedere nacht en s'nachts krijgt hij ook antibiotica. Toen hij wakker werd had hij geen koorts meer. Vandaag hebben ze geloof ik wel 5 keer bloed afgenomen Crp, bloedwaardes, bloedkweken en een bloedspiegel voor of de dosis antibiotica goed is anders gaan ze die veranderen. Ze bleven komen en we hebben weer wat nieuws gezien vandaag een mobiele rontgenapparaat en die moest ook nog dit kleine kamertje in het hield nog geen cm over.

Röntgenfoto maken

Longfoto's gemaakt en daar was gelukkig niks op te zien. De crp was vandaag nog hoger als gister hij was nu 198 ff een tegenvaller ik had gedacht dat die wel gezakt zou zijn.
De leuco''s zijn weer aan het steigen die zitten alweer op 1.1
Voordat dat Ferenc ging slapen kreeg hij nog even een bloedneus en daar zaten we niet echt op te wachten met trombo's 6. We hebben het aardig kunnen stoppen en de witte bloedplaatjes zijn gelijk besteld als ze binnen zijn vanacht dan krijgt hij ze gelijk.

Nou wat doen we de hele dag UNO UNO en nog eens UNO (kaarten) en sinds vanmiddag hebben we ook een laptop van het ziekenhuis dan kunnen we jullie een beetje op de hoogte houden.Groetjes hier uit Gorinchem

FERENC EN MARINA

Geen opmerkingen:

Een reactie posten