zondag 24 februari 2013

Dag +3

Vandaag een rustige dag gehad buiten het dagelijkse ritueel is er weinig gebeurd, vanmiddag heeft hij lekker voetbal zitten kijken alleen jammer voor hem dat psv verloren heeft.



Vanavond was hij een beetje misselijk toen hebben ze hem Vomex gegeven en daar wordt hij een beetje slaperig van en is hij in slaap gevallen. Hij is net een klein beetje wakker geworden en toen snel gewassen en medicijnen gegeven.

Marloes vind dat Ferenc al een echte beroemdheid aan het worden is ze komt hem regelmatig tegen in kranten, websites en tijdschriften. Ze had eens een rondje gereden door Zwijndrecht en HI Ambacht maar ze was nog nergens zijn straatnaam tegen gekomen maar daar komt nu verandering in.



Hij wordt bedolven onder de kaarten, voetbalspullen, cadeau's maar op dit moment kan alleen mee de kamer in wat goed schoongemaakt kan worden. Als zijn bloedwaardes weer omhoog zijn dan heeft hij nog heel wat uit te pakken. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar iedereen bedankt voor alle moeite voor wat er voor hem gedaan wordt, om de lange tijd hier door te brengen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten