zaterdag 23 februari 2013

Dag +2

Gisteravond om 23.00 was de koerier er, nadat dat alles gereed was gemaakt kwam de Oberartz de stamcellen toedienen. Weer twee groten spuiten maar maar nu met een vele betere inhoud van 6 miljoen als de dag ervoor. Ferenc was zoals gewoonlijk weer super relaxt en zat zoals altijd te whatsappen. Als hij klaar is hier zal hij wel naar de fysio moeten voor zijn duimen.  Om 24.00 zat alles erin en de oberartz is nog een half uurtje erbij gebleven om te kijken hoe het ging, maar hij viel als vrij snel in slaap en heeft heel de nacht goed doorgeslapen.

2e Stamcelgift

Met een halfuurtje kletsen ook wel weer het een en ander wijs geworden zo gaat hij binnen een paar weken ook veranderen van bloedgroep hij heeft nu B-Negatief, ben benieuwd wat het dan zal zijn. Binnen 14 dagen moet zijn bloedwaardes gaan opklimmen, dit worden spannende dagen zal ik maar zeggen. Zo moest hij minimaal 2 miljoen terug krijgen, 5 is goed, 7 is beter en 10 is maximaal dus ik denk niet slecht gedaan dan. Dat er weer een volgende therapie aan zit te komen die ze naar duitsland willen halen, ook niet geheel onbelangrijk zullen we maar zeggen. Om 01.30 was ik weer terug in het Elternhaus en daar stonden weer pakketjes en kaarten, ik had er een foto van gemaakt maar die was een beetje donker volgende keer zal ik het beter doen.

Vandaag heeft hij een goeie dag gehad hij heeft goed gegeten en nog 10 minuten op de hometrainer gezeten, het is wel belangrijk dat hij blijft bewegen ook voor zijn bloedsomloop, hoe meer beweging hoe beter.  In de avond was hij wel wat moe maar van niets doen wordt je ook moe.Ook is Frank hard aan het trainen voor de Alpe d'HuZes hij gaat met team Force to Life op donderdag 6 juni de berg beklimmen, het zal pittig voor hem worden maar het gaat hem zeker lukken !!
Neem eens kijkje op de AKTIEPAGINA van FRANK en wat zou het mooi zijn als het streefbedrag gehaald zou worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten