dinsdag 26 februari 2013

Dag +5

Ja wat zal ik is vertellen over vandaag het valt niet mee moet ik zeggen om weer wat te bedenken. Het was eigenlijk een beetje een saaie dag moet ik zeggen. Ferenc heeft vandaag wel weer één keer gespuugd maar dat hoor er allemaal bij. Ook heeft vandaag weer twee wiener worstjes op en wat snoepjes, de pijn aan zijn keel is ook weer wat minder. Verder heeft hij alleen maar liggen hangen op bed en daar werd hij niet fitter van en om 19.30 was ik er klaar mee ik zeg kom dat bed uit en fietsen nu. Gelukkig luistert hij goed naar me en daar ging hij op de fiets ik lekker de muziek keihard aan gezet nou hij had het helemaal naar zijn zin de zusters kwamen om de beurt kijken wat hij aan het doen was, en dat heeft hij 25 minuten volgehouden. De Turkse buurjongen zal wel gedacht hebben wat zijn ze hiernaast aan het doen. Ben alleen bang dat hij weer energie heeft gekregen dat het weer middernacht wordt voor hij slaapt.

1 opmerking:

  1. Dag marina,

    Ik wou u even melden dat ik bijzonder onder de indruk ben geraakt door u blog verhalen over ferenc...Ik kan me niet eens indenken hoe het moet zijn voor u en uw familie...ik ben werkzaam zoals jullie in de binnenvaart en hoorde via madelon van de wijngaart en victor rensen over deze blog......En vanaf hier wil ik u en uw familie heel veel sterkte toewensen....En ik hoop dat de mensheid deze afschuwlijke ziekte ooit eens de baas zal zijn....En als ik lees wat voor een vechter ferenc is dan zal ik eens nadenken als ik weer eens loop te mopperen om niks.

    Heel veel succes met de behandeling ferenc en als jouw clubbie voorbij komt zal ik aan je denken,ondanks dat we elkaar niet kennen.

    Mvg kris van ditshuizen

    BeantwoordenVerwijderen