vrijdag 29 maart 2013

Dag +31 t/m +36

We zijn al weer meer als een week thuis, en het gaat goed met Ferenc hij houd zich aardig aan de regels hij is wel weinig buiten geweest maar nu was het ook wel heel erg koud afgelopen week, iedere dag een klein rondje buiten en dan snel weer naar binnen. Woensdag moesten we voor controle naar Greifswald s'morgens om 04.00 zijn we weg gereden en om 10.00 waren we daar, het was daar weer een drukte niet normaal we zijn gelijk door gelopen naar de afdeling ambulanz (poli) daar zat niemand en dan kwam Ferenc ook zo min mogelijk in de buurt van andere kinderen. Doordat het zo druk was duurde het wel weer even voordat hij aangeprikt was, af en toe maar is de afdeling op gelopen of ze ons niet vergeten waren maar eindelijk om 11.30 kwamen ze hem aanprikken, nadat er 10 buisjes bloed waren afgenomen kon de Vestide gaan lopen die krijgt hij voor het BK virus, al met al toch nog vier uur in het ziekenhuis geweest.  Ze waren tevreden alles zag er goed uit, HB 6.3 Tr 251 L 3.75 N2.70
Daarna konden we gelukkig weer naar huis ik had voor de zekerheid wel een koffertje meegenomen want je weet maar nooit als er iets niet goed is dan kan je gewoon blijven, maar het was niet nodig en s'avonds om 20.30 zaten we thuis weer op ons bankje.
Volgende week woensdag weer hetzelfde ritueel.
1 opmerking:

  1. Ferenc hou vol,wees sterk. IK en mijn school gaan veel geld voor je inzamelen voor je behandelingen. Je zal die ziekte overwinnen geloof in jezelf!!!

    BeantwoordenVerwijderen