woensdag 14 december 2011

De eerste dagen kuur 1

Gisternacht is het heel goed gegaan hij heeft goed geslapen wel af en toe wakker want het gaat hier heel de nacht door is het ene medicijn niet op dan wel weer het andere maar er loopt niets gelijk. En met zoveel infuus moet er ook met regelmaat geplast worden dat komt er dan ook nog bij. De arts kwam s'morgens langs en de andere kindjes waren flink bezig geweest s'nachts hij was de enige die er goed doorheen was gekomen. Gisteren heeft hij heel de dag liggen slapen, wat wel een bijwerking is van de morfine. We hebben hier zo'n beetje heel de dag in het donker gezeten omdat hij geen licht kon verdragen. s'Middags hebben ze de morfine verlaagt naar 1.5 ml p.u. maar s'avonds kreeg hij al last van zijn voeten. Afgelopen nacht weer met zeer regelmaat wakker geweest door al dat gepiep, en Ferenc die wordt harstikke gek van de sirene van de ambulance het lijkt wel of die iedere kwartier uit moet rukken, het was al een paar jaar geleden dat ik in het ziekenhuis heb geslapen maar ik heb het zeer zeker niet gemist.Vanochtend had hij nog pijn aan zijn voeten en ook aan zijn onderbenen, de arts erbij gehaald en die heeft hem een extra shot morfine van 1.5 ml gegeven maar na een half uur had hij nog steeds last en hebben ze het weer verhoogd naar 2 ml en dat staat nu nog steeds zo. Het gen (de muisjes en de mensjes) dat hij krijgt gaat in de zenuwenbanen zitten vandaar al die bijwerkingen. Vandaag wat minder geslapen als gisteren hij heeft wel een beetje de bokkepruik op maar hij piept nog niet van het gen. In de namiddag ging het wat beter met hem en heeft hij nog een klein beetje huiswerk gemaakt en af en toe een rondje op de gang gelopen. Hij heeft vanavond ook voor het eerst weer gegeten een wienerworstje en een cracker met kaas van ons eigen kaasboertje.
Hij kreeg net ook ineens jeuk en we hebben gelijk de arts geroepen en nu heeft hij daar ook medicijnen voor gehad en hopen dat het helpt en dat het niet erger wordt, wat dan wel weer handig is je roept ze en ze hebben wel weer een of ander medicijntje.

Hoe vullen wij onze dagen nou met social media, Iphone, Ipad, laptop, digi fotoalbums maken daar heb ik nu tijd voor loop wel een paar jaar achter, lezen, duitse tv, hangen, eten daar is hier niets mis mee, koffie drinken (die echt niet lekker is) af en toe is een praatje met Zweden, Polen en Engeland hoe het met hun kids gaat, de artsen en zusters zijn hier allemaal harstikke aardig.
Kuur 2 gaan de hardloop schoenen mee kunnen we ook nog wat aan onze conditie (en figuur) gaan doen.

De postbode heeft het druk richting het elternhaus, iedereen bedankt voor alle post die hij krijgt toegestuurd.


Marina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten