woensdag 9 maart 2011

Steun ons !!!Zondag 20 maart gaat het weer gebeuren: de landelijke Spin for Life actie!!!

Voor de vijfde achtereenvolgende keer is Villa Joep door de VES (Vereniging van Exclusieve Sportcentra) gekozen tot het goede doel waarvoor gespind gaat worden.

De ambitie is net als in de vorige jaren groot.

Met de opbrengst wordt onderzoek mogelijk gemaakt naar neuroblastoomkanker, een uiterst agressief verlopende vorm van kanker die alleen bij jonge kinderen voorkomt. Villa Joep is daar enorm blij mee, want juist nu begint deze strijd resultaten op te leveren.

Op 1 April 2005 werd bij Ferenc een neuroblastoom tumor in zijn buik ontdekt. (dit was geen grap!) Hij had een overlevingskans van 20%. Hij vecht al 6 jaar tegen de strijd van kanker. In 2010 heeft Ferenc weer 12 chemokuren moeten ondergaan. Iedere maand bracht hij een week lang, een paar uur per dag in het ziekenhuis door. Van de 60 dagen in totaal had hij liever zijn tijd met andere kinderen van zijn leeftijd op het voetbalveld doorgebracht. Een kind van 10 jaar hoort zorgeloos te kunnen spelen met andere kinderen!. Steun ons in deze strijd. Help ons om tegen neuroblastoom kanker te vechten.

Bij de landelijke Spin for Life actie hebben wij 18 fietsen, die 8 uur lang bezet zijn door familie en vrienden. Wij doen zelf ook mee aan dit prachtige evenement en daarom vragen wij u d.m.v. deze brief om een sponsorbijdrage?

Als tegenprestatie voor jullie sponsoring zijn er verschillende mogelijkheden. Bijv. een bedrijfsnaam kan zichtbaar worden gemaakt op de website van het spinningevent.

Wij geven niet op in het werven van sponsorgelden voor Villa Joep, geeft u niet op met het doen van een donatie? Mogen wij op u rekenen?

U kunt u uw bedrag overmaken op gironummer 3042531 t.n.v. Stichting Sports for Life Vlaardingen. o.v.v naam en teamnaam FERENC

Veel dank namens al degenen die wij met u donatie meer overlevingskansen kunnen geven.

Villa Joep heeft een ANBI status, hierdoor is de sponsorbijdrage / donatie aan Villa Joep fiscaal aftrekbaar. Hiervoor biedt Stichting Sports for Life Vlaardingen de mogelijkheid een factuur op te stellen. Dit kan aangevraagd worden via factuur@spinningevent.nl

Verdere informatie kunt u vinden op www.spinningevent.nl en www.villajoep.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten