donderdag 24 maart 2011

Wintersport

Het is wel weer tijd om jullie allemaal op de hoogte te houden. We zijn inmiddels alweer bijna 3 weken terug van de wintersport.Wat hebben we het weer naar ons zin gehad heerlijk lekker weekje skieen de eerste 2 dagen wat minder weer, mist en sneeuw maar er moest wel even wat vallen voor die week dus dat was niet verkeerd. En daarna hebben we alleen maar mooi weer gehad. Ferenc is dit jaar voor het eerst gaan snowboarden, ik had eerst maar is aan de dokter gevraagd of dat wel een goed idee was, maar die vond het geen probleem, hij heeft geen chemo's gehad waar zijn botten van beschadigd zouden kunnen zijn.

De 1e zaterdag is hij nog gaan skieen omdat er dan geen les is en zondag hup de klas in samen met Jordy, het was bijna priveles de 1e dag met zijn vieren de volgende dag viel er al een af en de rest van de week hebben ze met zijn drieen in de klas gezeten, beter les kan je niet krijgen.
Het was weer een top vakantie, ik weet ook niet wat de chemie is van de 60 man met wie we daar al jaren zitten, de jongste is 6 en de oudste 50 en iedereen die doet maar niks moet alles mag wat wil je nog meer.


Posted by Picasa
Na de vakantie heeft Ferenc zijn rapport gehad, het zag er goed uit alles gemiddeld, maar we moeten niet vergeten dat hij redelijk wat basis heeft gemist alleen geschiedenis een onvoldoende maar daar vindt hij niets aan hij hoeft niet te weten wat er vroeger is gebeurd hij leeft nu dat krijg je als antwoord.
Verder kan hij goed meekomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten