zondag 27 november 2011

MTS Argonon gedoopt

Afgelopen vrijdag is het mts Argonon gedoopt, Fam. Deen had ons laten weten dat ze geld wilden inzamelen voor de behandeling in Amerika voor Ferenc. Ondanks dat alles veranderd is en wij nu naar Duitland gaan was dat voor hun geen probleem en gingen ze door met de actie.

Ferenc zijn dokter is ook mee geweest die had nog nooit een schip gezien en vond het erg leuk en interessant om mee te gaan kijken en om te weten in wat voor wereld wij nu eigenlijk leven. Nadat Joyce het mts Argonon had gedoopt was het tijd voor een feestje. En aan het eind van de avond werd ons een cheque overhandigd van maar liefst € 12.000


 Gerard, Monique, Joyce en Glenn BEDANKT voor deze actie !!

Neem ook eens een kijkje op de site van het mts Argonon Deen Shipping


Verder zijn we vrijdag ook nog naar het Sophia geweest voor bloedwaardes te controleren de dokter wil hem namelijk streng in de gaten houden na zijn 200% chemo. Ik heb hem toch maar is gevraagd of hij hem überhaupt wel chemo heeft gegeven want we kunnen het niet aan hem merken. De dokter verbaasde zich er ook over dat hij zo rondliep, maar hij had het toch echt gehad.

Hb 6.2
Trombo's 116
Leuco's 2.5
Neutro's 0.7

Hij is weer in stijgende lijn en a.s zondag 4 dec gaan we naar Greifswald en gaan we weer een nieuw traject in.


Marina

3 opmerkingen:

 1. Wij willen jullie heel erg veel succes en sterkte wensen voor de komende tijd.
  Groetjes, Ed, Sandra, Linsdsay en Chayenne Voetee

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super dat er weer een stijgende lijn is en wat een mooi bedrag hebben ze bij elkaar gebracht we gaan heel hard duimen voor jullie de komende tijd veel succes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een nieuw traject met nieuwe kansen ... we wensen jullie veel sterkte, veel veilige ritten en Ferenc toi toi toi in Greifswald !
  Petje af voor jullie, houd moed; we denken aan jullie en volgen het weblog. Groetjes van Jan & Anita

  BeantwoordenVerwijderen