zondag 13 november 2011

Eindelijk een datum !!

Maar eerst even de een kleine update van de afgelopen week. Na maandag is het de rest van de week goed gegaan, ik heb gevraagd of ze kytrill (voor de misselijkheid) ipv van 1,5 naar 2 mg wilden verhogen, dat hebben ze gedaan en voordat de Temodal ging lopen nam hij een grote bruine bol met ham, kaas en komkommer en zo ging het iedere dag goed en heeft hij nergens last meer van gehad. Ricky was er ook nog tot donderdag en zo ging de tijd voor hem snel.

Samen met Ricky FIFA spelen
Met zuster Corrie

En vrijdag wilde de dokter ons nog even spreken, hij had een afspraak voor a.s woensdag om 09.00 in Greifswald met Dr.Lode, en eindelijk is daar dan de datum de kuur gaat starten op 5 December, het is een cyclus van 5 x 5 weken dus als alles goed verloopt dan is hij 25 weken bezig. Ferenc laat het allemaal maar over zich heen komen en de dokter heeft hem toch nog maar een keer verteld dat hij goed op zichzelf moet letten en het niet moet onderschatten dat hij deze week toch best een zware kuur heeft gehad, het was nu een dosis van 200% ipv 100% zoals bij de vorige 14 kuren. Hij wil daarom ook zijn bloedwaardes streng in de gaten houden de komende 3 weken. En hij moet ook zeker de inmuumtherapie niet onderschatten. Ik hoop dat hij goed geluisterd heeft.
We geen idee hoe het allemaal allemaal gaat lopen, woensdag zullen wel meer weten en we laten het maar op ons afkomen. Het gaat nu eindelijk gebeuren en nu hopen dat dit het is.
 Ferenc had nog een kadootje voor hem bij want de dokter was deze week 50 geworden.
Na het gesprek zat de kuur er ook bijna in en mocht de naald er weer uit en naar huis.

Zaterdag ochtend zat hij weer om 7.45 op zijn fiets om naar de voetbal te gaan.
Maar onze flierefluiter kwam s'avonds om 21.00 pas weer thuis, zoals bijna iedere zaterdag bij VVGZ geweest want het 1e moest spelen en daarna is hij met Derk mee naar huis waar hij lekker heeft gegeten en gespeeld.

KomiekxxMarina

1 opmerking:

  1. Fijn dat jullie nu een datum hebben!
    Hoop zo ontzettend dat de kuren gaan helpen. Fingers crossed!

    Een jullie onbekende bloglezeres....

    BeantwoordenVerwijderen