woensdag 11 mei 2011

Toch een plekje

Het is wel weer een bewogen weekje geweest zal ik maar zeggen wel een plekje, toch niet een plekje, toen weer een telefoontje voor nog een Mri, en uiteindelijk is het toch een plekje in zijn hoofd. Gisteren hebben ze besloten om toch eerst te bestralen en evt. nog chemo erachteraan. Vanmiddag hadden we nog niets gehoord wanneer dat is gaat gebeuren dus zelf maar gebeld, staat de afspraak voor de mouldroom te maken pas 23 Mei en ook nog om 8.20 dan zijn we bijna weer twee weken verder, dan is het wel te hopen dat ze die week nog beginnen met bestralen maar dat zal dan wel de week er op worden. Dat vinden we iets te lang duren, maar weer contact opgenomen met de poli en is kijken of het wat sneller kan. Mijn ervaring is van de afgelopen 6 jaar dat het meestal wel lukt.
De behandeling in Amerika daar zijn ze volop mee bezig nu maar hopen dat hij wordt aangenomen want er moet nu gewoon wat anders gebeuren.

Verder gaat het harstikke goed met hem de school is weer begonnen en hij heeft er zowaar in, maandag heeft hij selectiewedstrijd gespeeld voor de D-tjes en gisteravond ook nog een wedstrijd, zijn conditie houd hij wel op pijl zo. Vanmiddag is hij naar het zwembad geweest, eerst even ruzie tussen de broers op moeten lossen want Jesper wilde niet dat hij met hem meeging, krijg je dat weer. En nu zit hij ook weer bij Vvgz hij hoefde zelf wel niet te spelen maar nu wilde hij weer naar de C selectie kijken.

Marina

1 opmerking:

  1. Hoi Ferenc! Ik ben een goede vriend van Melanie en Jordan (misschien kan je me nog herinneren van het schaatsen en die gekke lach). Ik wil hiermee laten weten dat je met jou en je familie meeleven.
    Blijf sterk, succes op school en voetbal!! Groetjes Arash

    BeantwoordenVerwijderen