dinsdag 3 mei 2011

Raar maar waar

Zo moeilijk als hij vrijdag bij de dokter kon doen omdat hij donderdag midden op de dag in zijn vakantie een MRI scan moest maken zo gemakkelijk ging hij toch weer mee. Maar het regende en hij zij dat ze dat voor hem hadden gedaan. Frank is met hem gegaan en eerst moest hij weer aangeprikt worden omdat dan tijdens de scan contrastvloeistof wordt toegediend. Hij had een zelf een cd'tje gemaakt voor tijdens de scan maar die werkte niet omdat het allemaal speciale apparatuur is nu moest hij naar muziek luisteren die hij niet leuk vindt. Na een half uur was hij klaar en mocht hij weer naar huis.

Vrijdag zou de dokter bellen maar om drie had hij nog niet gebeld, toen zelf maar is gebeld want het duurde wel erg lang en we wilden graag weten wat de planning was voor de volgende week. Het was een gekkenhuis op de poli vandaar dat hij nog niet gebeld had. Maar om vier uur belde hij en zei gelijk dat ze op de Mri niets hebben kunnen vinden, heel vreemd maar ze hebben er met vier artsen naar gekeken. Zijn voorstel was om eind mei weer een nieuwe Mibg scan te maken. Ok raar maar waar gelijk een afspraak gemaakt en dat is 25 mei geworden.

En toen ging vanmiddag weer de telefoon Prof. Nowak van de radiotherapie. Die had zich nog is in de plaatjes verdiept van de Mri scan. Hij was het niet helemaal eens met al die andere artsen en wil zo snel mogelijk een nieuwe Mri scan nu een zonder contrastvloeistof. Als het wel zo zou zijn dan zo snel mogelijk. Hij belde om half drie en we konden om vier terecht maar dat was iets te vlug Ferenc was bij Vvgz aan het voetballen die moest ik dan gaan halen, dan moest ik nog Jesper en Romain nog onderbrengen dat ging hem dus niet worden. Nu staat de afspraak volgende week dinsdag 10 mei om vier uur, maar als er een tussenuit valt dan bellen ze gelijk en kunnen we gelijk komen. Dus nu in afwachting van een telefoontje en anders volgende week weer.

xxMarina


Reacties zijn welkom het gaat een naslagwerk worden voor Ferenc

Geen opmerkingen:

Een reactie posten