woensdag 19 juni 2013

Dag 111 t/m 117 Beenmerg is Schoon !!

Vrijdagavond waren de mannen weer thuis, kuur 2 is heeft hij heel goed doorstaan, weinig tot geen bijwerkingen gehad. Eigenlijk moesten we vandaag op controle maar naar enig overleg mochten we gisteren komen omdat Ferenc vandaag kennismaking had op zijn nieuwe school, en aangezien hij bijna alles al mist wilden ze hier in Greifswald wel aan meewerken.

Gisteren om 15.00 waren we daar gelijk aangeprikt en vijftien buisjes bloed afgenomen, dat was allemaal zo gebeurd het wachten was op de bloeduitslagen. Het is te belachelijk voor woorden dat we voor dit heen en weer moeten, je kan er natuurlijk ook voor kiezen om al die tijd daar te blijven maar dat is voor ons zeker geen optie ik moet er niet aan denken en Ferenc al helemaal niet. Ze willen het ook niet uit handen geven wat we dan ook wel weer begrijpen en het maar gewoon accepteren.

Terwijl we aan het wachten waren kwam de arts met de uitslag van de bot/beenmerg punctie van de laatste keer en er zitten geen Neuroblastoomcellen meer in het beenmerg, wow gelukkig dit willen we graag horen en de medicijnen doen nog steeds hun werk na al die jaren.
De T- cellen gaan heel langzaam omhoog maar dan ook echt heel langzaam, dit proces duurt vrij lang vind ik zelf maar het hoort erbij, dus nog steeds voorzichtig zijn.
De bloedwaardes waren ook weer helemaal goed Hb 7.9 Tr. 365 L. 4.33
8 Juli weer naar Greifswald voor kuur 3 antibody's.

Marina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten