donderdag 13 juni 2013

Dag 83 t/m 110

Er is al weer even geleden dat ik een blog heb getikt, er gaat best veel tijd in zitten en die heb ik eigenlijk niet als ik thuis ben, de dagen zijn een paar uur te kort voor mij. Kuur 1 heeft hij het best wel zwaar gehad, veel zenuwpijn. Na de 1e kuur waren Ferenc en Frank zaterdagavond laat thuis, de woensdag erna moesten we gelijk weer op controle, alles was die keer ook weer helemaal goed Hb 7.4 Tr. 357 L. 4.33 Nadat de pillendoos weer helemaal gevuld was mochten we weer naar huis. Nu mocht hij 2.5 week thuis blijven zonder controles, wow heerlijk.

Thuis gaat het ook goed, hij krijgt weer iets meer vrijheid maar hij moet nog wel voorzichtig zijn, afgelopen vrijdag heeft hij met zijn klas meegedaan met de sportmiddag die ze buiten hadden georganiseerd, daar heeft hij het ook erg naar zijn zin gehad en hij vond het leuk om er weer een keertje bij te zijn.

                   
 
Vorige week maandag zijn ze thuis komen filmen voor het jeugdjournaal, Villa Joep had gevraagd of Ferenc dat wilden doen, ohhh dat doe ik wel zegt hij. Ferenc die deed het echt supergoed wij hadden er wat meer moeite mee nu weet ik ook waarom ik geen filmster ben geworden.

Hier de link van de uitzending van 4 Juni  Het Jeugdjournaal 

                     

Maandag was Frank weer met Ferenc in Greifswald voor de 2e kuur antibody's, eerst even de bloedwaardes controleren daar was ook weer niets mis mee Hb 7.2  Tr. 228 L. 3.42 daarna de EEG en toen om 14.00 konden de antibody's beginnen. Deze week is erg goed gegaan woensdag hebben ze de morfine stop gezet omdat hij nergens last van had, en morgen starten om 8.30 de antibody's dan moet het acht uur in lopen en dan als hij klaar is mag hij weer naar huis.
 
                


Geen opmerkingen:

Een reactie posten