donderdag 23 februari 2012

Uit het ziekenhuis

Maandag zijn we weer bepakt en bezakt incl. tv en playstation naar het ziekenhuis voor deel 2 van de kuur. Om 14.00 zijn de antibody's gestart en dit keer zonder morfine. De eerste twee dagen gingen goed en woensdag zijn de medicijnen die via de pomp liepen afgebouwd. Of het de goede beslissing is geweest weet ik niet maar gisterenmiddag kreeg hij toch last van zijn benen en voeten, nu krijgt hij hetzelfde medicijn maar dan in tablet vorm. Gisteren hadden ze al gezegd dat we vandaag terug naar het elternhaus mochten en toen ze vandaag overleg hadden gehad en we de medicijnen allemaal hadden konden we gaan. Ik heb nog een paar keer gevraagd als hij zaterdag de nieuwe pomp had of ik dan niet naar huis kon en maandag bloedafname in Sophia Rotterdam, maar daar was geen sprake van het antwoord was NEIN. Ik begrijp het wel voor hun zijn de bloedwaarden van maandag heel belangrijk en als ze in Sophia bloedafnemen en het is een paar dagen onderweg wordt de kwaliteit er niet beter van. Leuk geprobeerd maar niet gelukt helaas mijn glimlach heeft niet geholpen. We zijn nu weer terug in het elternhaus en moeten hier tot maandag blijven liever hier als in het ziekenhuis want die nachten daar daar was ik alweer helemaal klaar mee het lijkt wel of ze ieder uur naast het bed staan en dan ook nog de piepende pompen grrr die stoppen ook nooit. Ferenc heeft wel de nodige bijwerkingen pijn aan zijn benen en voeten en nu hoop ik dat hij er vannacht niet teveel last van heeft anders slapen we nog niet. Morgen naar het ziekenhuis voor IL2, bloedafname en EEG, zaterdag nieuwe pomp en maandag bloedafname en dan weer lekker naar huis.


 Hij heeft weer heel veel kaarten en leuke dingen via de post gehad zoals de PSV sjaal en pet op de bovenste foto, tijdschriften, posters, tekeningen enz.. iedereen ontzettend bedankt hij blijft het leuk vinden.

Deze week ook kennis gemaakt met de ouders van Hannah Max die hier ook is gestart met de Antibody therapie. En gisteren zijn de ouders van Bibi langs geweest nadat ze een gesprek hadden gehad met Dr. Lode. We hadden wel contact via Facebook en Twitter maar nu ze hier waren zijn ze langs geweest en hebben ze ook Ferenc leren kennen, en ze hadden gelijk gesprekstof en dat was natuurlijk de voetbal de een PSV en de andere FC Twente het was kort maar een leuke kennismaking.

En dan gisteren groot in het nieuws:

DOORBRAAK IN NEUROBLASTOOM ONDERZOEK IN HET AMC.
Lees hier het hele artikel

Daarom zetten wij ons al zeven jaar in voor Villa Joep !!! Ga zo door Rowald en Leontine !

xxMarina


1 opmerking:

  1. Geweldig he de doorbraak, ik kreeg er kippenvel van! Eindelijk komt er hoop op genezing!!! Sterkte daar nog een paar dagen.o

    BeantwoordenVerwijderen