zondag 4 maart 2012

Tijd vliegt voorbij

Wat gaat de tijd snel morgen zijn we alweer een week thuis en ik heb nog niet eens de blog bijgewerkt. Op een of andere manier gewoon geen tijd voor gehad. Het laatste dat ik geschreven heb waren we nog in Greifswald, Ferenc heeft deze kuur wel veel last van de bijwerkingen gehad weer meer als bij kuur 2, donderdag mochten we het ziekenhuis uit maar s'nachts is hij de hele nacht aan het spoken geweest van de pijn aan zijn benen, de medicijnen voor de pijn die hielpen niet echt en toen dat over was had hij weer veel last van hoesten. Zaterdag heeft hij de nieuwe pomp met antibody's gehad en maandag waren we al vroeg in het ziekenhuis om bloed af nemen. Nadat we een berg medicijnen in de tas hadden en de ontslagpapieren hadden zijn we weer aan de rit begonnen. Toen we een tijdje onderweg waren toch maar even voor de zekerheid gebeld hoe de bloedwaardes waren je weet maar nooit, maar dat zag er allemaal goed uit.
HB 6.3
Trombo's 417
Leuco's 9.47
Neutro's 57.4
Het was vakantie deze week dus hij kon nog lekker even bijkomen.

Woensdag was er even paniek in de tent de broertjes zaten elkaar even in de haren die hadden een meningsverschilletje tot er in een keer een hoop gegil van boven kwam, mijn eerste gedachte was dat kan maar een ding zijn en ja hoor zijn naald was uit zijn Pac. We zijn gelijk naar het Sophia gereden en daar hebben ze hem weer opnieuw aangeprikt en gelukkig was het hetzelfde koppelstuk als die van Duitsland en stonden we binnen vijf minuten weer buiten. Donderdag weer naar het Sophia maar nu omdat de pomp weer leeg was en nu de naald er echt uit mocht.

Vrijdag zijn we naar Scheveningen geweest, heel de boulevard lag daar op zijn kop ze zijn daar alles aan het verbouwen dat wisten we ook niet, het gaat wel heel mooi worden daar dus van de zomer nog maar is naar het strand toe, het was lekker weer en we zijn lekker uitgewaaid na een flinke strandwandeling.Gisteren is hij weer de halve dag bij Vvgz geweest om het 1e aan te moedigen.
De vakantie is helaas weer voorbij, vandaag is Ferenc met Jesper mee geweest naar Feyenoord - Groningen, ik moest ze snel ophalen want dan kon hij thuis weer naar Psv - Twente kijken. Maar de pret duurde niet zo heel lang want Psv stond al snel 2-0 achter en Ferenc is echt een hele slechte verliezer en toen het 4-0 was toen was hij er klaar mee, volgens mij als hij in het stadion had gezeten was hij eruit gelopen, wat was hij boos, hij gaat alleen voor de winst !!

Morgenvroeg eerst even naar het Sophia voor bloedafname en dan kan hij weer lekker naar school hij heeft er helemaal zin in. Deze week vakantie heeft hem nog wel even goed gedaan.

Marina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten