zaterdag 11 februari 2012

Drie weken zijn alweer om


Wat gaat de tijd toch snel de drie weken thuis zijn alweer bijna om, en morgen gaan we weer naar Greifswald voor kuur drie alweer. In die tijd zijn we drie keer in het Sophia geweest een keer voor de pomp er af te halen, en de bloedwaardes te controleren die willen ze weten in Dld en die moeten worden opgestuurd naar Greifswald. De bloedwaardes zijn heel erg goed die stijgen boven alles uit zo'n beetje. Als Ferenc de poli binnen komt lopen krijgt hij altijd een warm onthaal, het is nog net niet de koning die binnen komt, ze zijn allemaal zo benieuwd hoe het met hem gaat hij wil ook graag als vip behandeld worden want wachten vind hij zonde van zijn tijd. De weken thuis zijn heel erg goed gegaan hij heeft energie voor tien, hij is gewoon al die tijd naar school geweest, hij kan aardig meekomen op school sommige vakken krijgen een beetje extra aandacht en krijgt hij even apart les en zo gaat hij proberen om in groep 8 te komen volgend jaar.  Hij heeft gevoetbald helaas maar een wedstrijd en toen kwam de vorst en de sneeuw maar daar en tegen heeft hij weer heel de week op de schaatsen gestaan en dat gebeurd ook niet ieder jaar.Hij heeft er alles uitgehaald wat er in zit en er te doen is in drie weken tijd en hij vindt het zo leuk in de klas en gezellig dat hij geen zin heeft om morgen weer te gaan.
Van de week stuurde hij mij een whatsapp, volgende week vrijdag om 20.00 is er disco in de klas, dus als we terug rijden, keigoed idee, kan ik erbij zijn. 
Dus hopen dat het weer een beetje meezit dan kunnen we het weekend terug rijden.
Morgen rijden Yasmin en Ricky mee die waren ook een paar dagen thuis en die moet maandag ook weer beginnen, dat scheelt weer een ritje heen en weer voor Rick en wij rijden toch kunnen de boys een beetje keten op de achterbank. Mijn volgende bericht wordt er weer eentje uit Greifswald we gaan nu nog even op de schaatsen.

xx Marina1 opmerking:

  1. goeie reis! en hopelijk gaat alles goed in greifswald en zijn jullie op tijd terug voor de DISCO!! Arash

    BeantwoordenVerwijderen