woensdag 18 januari 2012

Het gaat goed

Vrijdagochtend waren we al vroeg in het ziekenhuis om de IL2 injectie te halen, ook moest er nog bloed afgenomen worden en met een zak medicijnen mochten we het weekend naar huis. De arts moest nog wel even vragen hoe lang het ook alweer rijden was, een vraag naar de bekende weg volgens mij. Ferenc had wel aardig wat last hij had gewoon spierpijn in zijn hele lichaam maar met paracetamol erbij ging het goed. Hij kon weer even twee nachten lekker in zijn eigen bed slapen en zaterdag was hij weer tot vier uur bij vvgz te vinden. Zondagavond zijn we weer met zijn drieën terug gereden voor deel twee van de kuur.

Maandag was het weer tijd voor de antibody's, maar s'morgens was zijn humeur al niet al te best en de antibody's die liepen nog niet eens, we hadden er wel een beetje een zwaar hoofd in als het humeur nu al niet goed is hoe moet dat dan de rest van de week.Voordat hij aangeprikt werd moesten we eerst naar beneden voor de EEG daarna aanprikken op zijn pac, bloedafname, IL2,  en gelijk gestart met de morfine en om 14.00 zijn de antibody's gestart gelijk met de mobiele pomp.Het is nu woensdagavond en het gaat hartstikke goed de morfine is helemaal afgebouwd hij heeft praatjes hij eet goed, af en toe jagen de muizen door zijn lichaam en dan is zijn humeur is flink onder peil maar dat nemen we dan maar op de koop toe wel niet altijd even makkelijk maar vooruit.
Gisteren heeft hij een dutje gedaan met het gevolg dat vannacht pas om 02.00 de playstation uit ging,
ik was blij dat ik geen nachtdienst had. Morgenvroeg gaan ze echo maken van hart, nieren, longen om te kijken of er nergens geen vocht achter zit.

Ongelofelijk wat een post hij krijgt ik denk dat hij al zo'n 70 kaarten heeft gekregen in kuur 2, dan heb ik de kaarten van kuur 1 nog niet geteld,  het eerste wat hij vraagt als hij wakker wordt
"is er post" ook namens Ferenc BEDANKT allemaal voor de grote, kleine, leuke, mooie, grappige kaarten.
Greetz heeft het er maar druk mee.


De Post

Van een clublid van vvgz Vincent Bakker kreeg hij deze sjaal opgestuurd. Vincent is 4 jaar geleden naar Barcelona verhuisd om daar zijn eigen bedrijf te starten www.passionevents.eu hij organiseert reizen naar voetbalwedstrijden van o.a. FC Barcelona en Real Madrid.

xxMarina
Geen opmerkingen:

Een reactie posten