woensdag 15 juni 2011

Bestraling zit er op

Vandaag heeft Ferenc de laatste bestraling gehad. In totaal waren het er 10 en daar zijn we toch weer een kleine drie weken mee bezig geweest. Maar het is bijna iedere dag weer gelukt om binnen 75 minuten weer heen en weer te zijn geweest, ik moet ook zeggen bij de radiotherapie waren we iedere dag op tijd aan de beurt of zelfs nog eerder en dat scheelt héél veel. Iedere dag waren de metingen gelijk goed het is niet een dag geweest dat hij weer goed moest gaan liggen en weer opnieuw meten. En zoals de zuster vorige week al zij hij is nog net zo vrolijk als altijd, het was ook geen punt geen gemopper en gezeur des te sneller is hij klaar. Toen hij klaar was wilde hij de mal weer mee nemen, het linkse gedeelte is van zijn achterhoofd en het rechter is van zijn gebit zodat het altijd op dezelfde plaats zit (zie fotocollage) We kunnen inmiddels wel een museum beginnen met al die mallen.
Verder hebben we volgende week vrijdag een afspraak bij de dokter is kijken of hij ons dat inmiddels wat meer kan vertellen hoe het er inmiddels voor staat.

      
                          

De rekening is nu twee weken open en het is niet te beschrijven wat een donaties er binnen komen het is overweldigend. Onze dank is dan ook zeer GROOT naar iedereen die gedoneerd heeft.

xx Marina

1 opmerking: