vrijdag 1 juli 2011

kort berichtje

Het is nog even tijd voor een update. De bestralingen liggen alweer drie weken achter ons en hij heeft het weer erg goed gedaan.Vorige week vrijdag zijn we bij de dokter geweest die overigens vond dat hij er wel heel er goed uitzag. Ja en hoe nu verder ?? Goeie vraag in ieder geval gaat de studie in Philadelphia waar hij voor in aanmerking komt gaat over een week of vier van start. 24 augustus staat de MIBG scan gepland die willen ze eerst doen om te kijken hoe het er dan uitziet.
Eigenlijk is het voor het hoofd iets te vroeg omdat de bestraling zolang doorwerkt is het dan niet zeker dat het plaatje dan goed is eind september zou beter zijn maar dat vinden we te lang duren. Als er weer ergens anders wat zit dan moet heel de papierkraam klaargemaakt worden en daar zal ook wel heel wat tijd in gaat zitten. Van de verzekering hebben we ook nog niets gehoord, die hebben ook wel erg lang nodig om er over na te denken. De bloeduitslagen zet ik er ook nog even tussen maar dat is ook meer voor mezelf dat ik het nog terug kan kijken. Hb 7.2  Trombo's 252  Leuko's 4.1

We zijn wel naar de kapper geweest en de tonduese eroverheen laten halen want hij heeft wel een flinke grote kale plek op zijn hoofd maar nu heeft hij een lekker kort koppie. Hij loopt nu ook bij de fysio en moet flink oefeningen doen met zijn benen anders gaat hij scheef groeien en dat moeten we natuurlijk wel voorkomen.
Vandaag was de laatste schooldag hij heeft een mooi rapport ondanks dat hij zoveel gemist heeft.
Het is een beetje een van de hak op de tak berichtje maar het rolt er niet vanzelf uit vandaag. Normaal zou ik nu gaan slapen maar ik ga de mannen zo wakker maken en gaan wij vertrekken naar Italie even geen ziekenhuis, school, werk gewoon lekker genieten.

En we kunnen het niet vaak genoeg zeggen maar onze dank is zo GROOT voor alle donaties die binnen komen.

xxMarina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten