donderdag 23 september 2010

Kuur 9

 Morgen is het alweer de laaste dag van kuur 9.
Alles is goed gegaan maar dat vinden we eigenlijk al niet meer als normaal.
Alleen is het zo dat het allemaal heel erg snel gaat en dat willen we eigenlijk helemaal niet, nr 9 zit er morgen alweer op en dan zijn het er nog maar 3 en dan ???
We zijn niet van plan om dan maar weer af te wachten iedere scan of er weer iets zit, iedere keer is het zo geweest 1 jaar geen chemo en dan was het weer bingo, ze zullen toch iets moet gaan ondernemen en dat ga ik morgen dus maar weer is een keer vertellen.

We hadden 5 kaartjes gekregen voor de wedstrijd van Feyenoord - Roda -JC  van de MacDonalds Coolsingel  en vooraf mochten we bij hun komen eten het was eigenlijk voor ons 5 maar Frank is aan boord en voor Romain was het toch wel een beetje te laat dus heb ik Alexander en Lisanne meegenomen.
Jammer maar helaas Feyenoord heeft verloren na een verlenging en penalty's ging Roda door.
En wij waren pas om 00.30 thuis.

Vanochtend Ferenc met geen 10 paarden uit bed te krijgen natuurlijk.
Dus pas om na tienen van huis, dan denk je geen file maar toch een ongeluk gebeurt van 3 naar 2 banen en maar aanschuiven en toen was het bij het Sophia ook raak op den duur ben ik gekeerd en buiten ergens in een wijk gaan staan gekkenhuis vandaag.
Om 13.15 waren we terug en Ferenc gauw naar school dan had hij dat middagje nog mooi meegenomen.

Morgen gaat hij trakteren in het ziekenhuis voor alle dokters en zusters op die poli een minitompoes met een grote 10 erop een mijlpaal wie had dat gedacht 5 1/2 jaar geleden.
Hij is dinsdag pas jarig maar dan zijn we niet in het ziekenhuis vandaar dat we het morgen doen.
Morgen moeten we weer bij de dokter langs kijken wat die ons gaat vertellen of hij al is wat wijzer is geworden maar ik begin het idee te krijgen dat hij mij niet alles verteld, en misschien komt hij dan wel in een keer met groot nieuws  van Ferenc komt in aanmerking voor de behandeling in Philadelphia ohh dat zou wat zijn zeg zit ik al die tijd te drammen (net een klein kind wil haar zin hebben) maar geduld is een schone zaak (wel heel moeilijk voor mij)
Morgen laaste dag maar we gaan een weekendje weg vandaar deze blog vandaag en de rest horen jullie volgende week.

Slaap lekker.

xxx Marina

1 opmerking:

 1. Hai Marina,

  Wat een goede berichten hé!?
  Super dat het zo positief blijft!!
  We gaan er gewoon vanuit dat het zo blijft!
  Maar philadelphia zou helemaal te gek zijn!
  Duimen dus, dat dat "gewoon" geregeld wordt.

  Groetjes Astrid Mostert

  BeantwoordenVerwijderen