vrijdag 26 april 2013

Dag +59 t/m +65 Onderzoeken

De week van de onderzoeken, dinsdagochtend om 8.00 moesten we melden voor de bot/beenmergpunctie eerst aanprikken en bloed afnemen en toen hij onder narcose was was ook de arts er al met het nucleaire stofje voor de MIBG scan dat hij toen gelijk heeft toegediend, hier heeft Ferenc dus niets van meegekregen. Om 13.30 lag hij nog steeds lekker te slapen maar toen moest hij wel wakker gaan worden om naar de MIBG scan te gaan. Omdat de nucleaire stof nog maar net was toegediend gaat alles heel snel en duurt de scan maar 30 minuten.
HB 6.4 Tr. 258 L. 2.69 N. 2.05

Woensdag weer vroeg uit bed om 8.00 bij de MRI en om 9.00 de MIBG scan. Het begon gelijk goed 50 minuten uitloop en toen nog 90 min MRI scan dus dik te laat bij de MIBG maar het was geen probleem hij was gelijk aan de beurt en ook hier weer 90 minuten stil liggen. Toen het scannen allemaal klaar was weer terug naar de afdeling bloed afnemen en nog Vestide moest krijgen. Hb 6.8 Tr. 281 L. 2.24 N.1.59

Donderdag heeft hij een hartecho gehad en buikecho dit is al voor de Antibody's om te kijken of dat allemaal goed is, zag er allemaal prima uit zei de arts.

Vandaag nog een botscan, deze had hij in acht jaar nog niet gehad,en het zat er weer op voor deze week, om 08.00 was Ferenc weer in het ziekenhuis voor het volgende nucleaire stofje en dat moest twee uur inwerken om 10.00 ben ik met Ferenc naar de scan en Frank ging de medicijnen halen voor de volgende week, komt hij hier kwamen ze met de mededeling dat hij nog even infuus (privigen) moest krijgen want de waardes voor de afstoting waren iets aan de lage kant, pff en het moet ook nog drie uur inlopen. Woensdag hoeven we niet te komen het bk virus is uit het lichaam nu hoeft hij ook geen Vestide meer. De T- Cellen staan nu op 20 en moeten naar de 200, twee weken geleden was het ook 20 dit proces gaat nog wel een tijd zo door dus we moeten streng blijven. De uitslagen van alle scans zijn nog niet binnen.

Van de tijd maar gelijk nuttig gebruik gemaakt dat we hier zitten en alvast de blog geschreven. Als het klopt zijn we rond vier uur weer op de terugweg naar huis.Geen opmerkingen:

Een reactie posten