donderdag 11 april 2013

Dag +43 t/m +49

Gisteren was het weer controle dag in Greifswald, het was mijn beurt dus om 4.00 in de auto en die kant op. Om 10.00 waren we daar en zowaar het was vrij rustig en hij werd gelijk aangeprikt na een buisje of 10 bloed te hebben afgenomen, ik heb ze niet eens geteld maar het bakje lag aardig vol, liep de Vestide om 10.30 dus dat was een snelle aktie.

Intussen kwam de zaalarts met de afspraken lijst voor de onderzoeken en die staan 23, 24, 25, en 26 April gepland, dus volgende week nog een keer voor alleen controle. Ze wist ook te vertellen dat het volledig mijn cellen zijn die nu aan het werk zijn !! Yes 1 missie alvast geslaagd nu de rest nog, en ze zagen ook al wel wat van de T- cellen maar dat was nog heel minimaal maar gelukkig al wel iets.
Het medicijn Cellcept is hierdoor nu ook komen te vervallen dat scheelt weer wat pillen per dag.

De zuster die kwam en ze zegt het gaat iets langer duren vandaag want ik moest naar de oberartz om weer een handtekening te zetten voor de antibody's waar hij hierna mee gaat starten. Nou ik wacht echt niet als we klaar zijn gaan we weer naar huis, ik zeg voor een beetje bloed en vestide moeten we 1520 km rijden terwijl het eigenlijk ook gewoon in het Sophia kan maar omdat jullie het liever in eigen hand hebben oké dan doen we dat, maar dan ga ik dus geen paar uur voor een handtekening wachten, volgende week heeft ze weer een kans, dan maakt ze maar tijd. Ja de zuster zegt je hebt gelijk ik zeg geef het maar door zoals ik het je gezegd heb, toen vroeg ze nog hoelang ik maximaal wilden wachten nou half uur en langer niet.

Na een uurtje zat de vestide erin toen nog uurtje spoelen en klaar was het. Ze hadden de naald er alweer uitgehaald maar het bloedbeeld was nog niet binnen, de rest was wel binnen heel vreemd want het was om 10.30 al bij het lab en ze wilden wel graag dat we even zouden wachten, nou daar dacht Ferenc wel even heel anders over hij vond dat hij klaar was dus wegwezen en toen ging hij even lekker dwars doen meneer de president pff.
Na een hoop heen en weer gebel was de conclusie dat het buisje kwijt was. Ze schijnen dus altijd een reservebuisje te hebben (wist ik ook niet) dat is dus zuster toen gaan pakken en is ze naar het lab gegaan en toen was het zo klaar. Zijn Hb is deze keer wel wat aan de lage kant,  Hb 5.4 Tr 265 L 2.3 toen dat binnen was en goedgekeurd mochten we weg, maar geen oberartz gezien dus ook geen handtekening gezet. Om 20.00 waren we weer terug thuis.

Verder gaat het harstikke goed met hem, het is hier thuis net een strafkamp hij mag niets tot weinig maar hij zeurt er ook niet echt om, hij zal denken ik heb weinig keus. Vorige week was hij wel een keer ontsnapt ik was aan het bellen en hij vroeg of hij mocht voetballen ik wijs ja hier voor de deur, maar dat had hij iets anders opgevat en toen was hij naar het voetbalveld gegaan. We proberen ons goed aan de regels te houden en het lukt aardig moet ik zeggen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten