vrijdag 7 januari 2011

Controle

Vandaag was het weer tijd voor controle bij de dokter. Een weekje later als gepland maar vorige week waren we in Basel en de dokter was er ook niet vandaar vandaag pas.
We hadden pas een afspraak om 12.40 maar ineens stond ik aan de wal om 10.45 in de Waalhaven dat was wel heel erg kort bij dus even gebeld of we wat eerder konden komen en dat was geen probleem.
Jesper en Romain die waren er ook bij iets wat echt nooit gebeurt want de ziekenhuis bezoeken zijn altijd onder schooltijd nu konden ze ook is kijken hoe het allemaal gaat.


De vingerprik voor het bloedbeeld


We kwamen binnen en mochten gelijk naar de dokter, de vingerprik moest maar voor één keer daarna hij geloofde wel dat het goed was tenslotte was het al 3 weken na zijn laatste kuur.

Zoals altijd hetzelfde ritueel wegen, meten, bloeddruk, buik nakijken, afsprakenlijst en een praatje.
Hij is nu 1,34 lang en weegt 30 kilo.
Ferenc vroeg aan de dokter hoe lang hij ging worden, nou dat moest hij berekenen via de groeilijnen, nu zit hij onder het gemiddelde en als hij zo doorgroeit als nu dan wordt hij 1.75 nou dat vond Ferenc maar klein dan werd hij maar de nieuwe Wesley Sneijder zij hij die was ook klein.
De volgende scan is 19 Januari en dan om de 3 maanden.

Toen we klaar waren bij de dokter moest hij nog even een vingerprikje halen maar dat ging niet helemaal vanzelf het bloed stroomde er niet zomaar uit maar de uitslag was weer heel goed.

HB   7.3
Trombo's 193
Leuco's 3.34
Neutro's 1.44

Ricky hebben we ook nog even gezien die was pas 3 dagen uit het ziekenhuis hij heeft er 4 weken in gelegen na zijn Hoge dosis en stamcelaferese. Wat heeft hij het zwaar gehad en nog hij is nog niet de oude.
Verder zijn we de kerstvakantie aan boord geweest ouderwets naar Basel, maar de boys wilde nu naar huis die stuiterde aan boord die willen voetballen. 
Dus nu zit ik thuis en ohh wat moet ik dan weer wennen ik vind het zo saai thuis het leeft niet. 
Ik wil niet iedere dag op dezelfde plaats zijn volgens mij ben ik nog erger als een zigeuner.
Maandag is de vakantie weer voorbij en begint het gewone leven weer voor ze voetballen, judo, gitaarles dan kunnen ze de energie weer kwijt.

18 Jan    Sophia, Dijkzigt, Sophia
19 Jan    Mibg Scan Dijkzigt
21 Jan    Naar de dokter voor de uitslag.

xx MarinaGeen opmerkingen:

Een reactie posten