zondag 31 oktober 2010

Ferenc was pupil van de week


Gisteren was het dan eindelijk zover Ferenc was pupil van de week bij VVGZ.
Maar eerst moest er natuurlijk zelf gevoetbald worden. Romain moest al om 8.30 spelen in Groot-Ammers daar is Frank naar toegegaan het is een gelijkspel geworden 2-2.
Ferenc die was om 9.45 aan de beurt in Dubbeldam een leuke wedstrijd en met 3-6 gewonnen waar Ferenc er 2 van heeft gescoord.
En dan hebben we Jesper nog die moest naar Stadspolders in Dordrecht tegen GSC dat zag er slechter uit die heeft met 0-5 verloren om 13.00 waren weer thuis en 1e gedeelte van de voetbaldag zat erop even snel gegeten en toen weer naar VVGZ waar we om 14.00 weer aanwezig moesten zijn.

Om 14.00 werd Ferenc verwacht omdat hij pupil van de week was en het leuke was dat het ook nog een echte derby was VVGZ - Alblasserdam.

Ferenc zijn verhaal:
Als eerste mocht ik naar de kleedkamer waar alle jongens van het 1e zaten de trainer was aan het uitleggen hoe ze moesten spelen en waar ze allemaal op moesten letten. Daarna zijn we naar het veld gegaan om warm te lopen en een balletje trappen met de grote jongens. Toen werd ik door de grensrechter van VVGZ opgehaald en naar het scheidsrechtershok gebracht daar liet de scheidrechter mij alles zien gele en rode kaart, fluitje, de vlaggen ik vroeg aan hem of hij wel is de rode kaart had gegeven ja zei hij dit seizoen al vier keer toen zijn we naar buiten gegaan waar alle spelers uit de kleedkamer kwamen en liepen we met zijn allen het veld op. Op het veld moesten we 1 minuut stilte houden omdat er iemand was overleden die 56 jaar lid is geweest van de club, toen dat klaar was gaven ze elkaar allemaal een hand en kreeg ik van de aanvoerder van Alblasserdam een minitenue voor op het raam te hangen.
Toen mocht ik de bal op doel van Alblasserdam schieten en daarna ben ik naar de dug-out op de bank gaan zitten bij de trainers, leiders, reserve spelers en de 1e helft gaan kijken.
Het was gelijk een spannende wedstrijd het ging er fel aan toe, er vielen ook genoeg gele kaarten maar Alblasserdam kon gister dan ook periodekampioen worden. Ze gingen de rust in met 0-0 toen ben ik weer op het veld balletje gaan trappen met Pieter de reservekeeper.
De 2e helft zat ik weer in de dug-out en het stond als snel 0-1 en er was een speler van Alblasserdam die voor de 2e keer geel kreeg dus die moest het veld verlaten met rood. Albasserdam scoorde de 0-2 en heeft uiteindelijk de wedstrijd gewonnen.
Toen mocht ik weer mee naar de kleedkamer en toen zei Jeroen (mijn favoriet van het 1e) gelijk dit had helemaal niet gehoeven en al die spelers waren het met elkaar eens.
Daarna werd ik ontvangen in de Businessclub waar ik nog even in het zonnetje werd gezet en nog allemaal leuke spulletjes kreeg een gesigneerde voetbal met alle spelers van het 1e ze stonden er niet allemaal op dus ben ik daarna die handtekeningen nog gaan halen bij hun.
Ik heb ook nog een tas gehad voor de schoenen, minitenue, pet, drinkbeker,sjaal, keykord en van de trainer van Alblasserdam kreeg ik nog een sjaal van hun club erg leuk.
"man of the match" was Dennis vd Pol zie de foto.
Jeroen kwam mij halen om in de kantine friet met frikadel en bitterballen te gaan eten met alle spelers.
Om 18.30 was het afgelopen ik vond het heel erg leuk en wil nog wel een keer pupil van de week zijn.
VVGZ BEDANKT !!!
 
Pupil van de week


Ferenc heeft naast me gestaan en het verhaal verteld en ik heb het getikt hij zei wel hij moest er niet aan denken om dat iedere keer te doen hij vindt het maar veel werk.
We hebben geluk gehad met het weer morgens wat regen en de rest van de dag zon.
Het was een erge leuke dag maar van s'morgens tot s'avonds voetbal, want wij zijn er ook de hele tijd geweest en hebben ook naar de wedstrijd gekeken wat wel een leuke ervaring was voor mij, ik had nog nooit een wedstrijd van het 1e gezien.
En dan kom je thuis en dan gaan ze weer FC Twente - PSV zitten kijken dan heb ik wel het idee dat ik zelf nog is een voetbal wordt.
En vandaag weer al die wedstrijden ik weet nou eigenlijk niet of het wel zo'n goed idee is dat Eredivisie Live.

Verder een normale week morgen naar boord dan vrijdag op controle bij de dokter en dan volgende week woensdag weer een scan.

xxx Marina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten