dinsdag 5 november 2013

Onderzoeken

De tijd gaat snel, in tussentijd is Ferenc jarig geweest, na zijn verjaardag was het de beurt voor kuur 6, zo heeft hij nog een wedstrijd met Fc Weesp D1 tegen Fc Utrecht O12 gespeeld drie keer 20 minuten en de laatste 20 min. met Fc Utrecht., het was erg regenachtig en koud maar daar hadden wij meer last van dan hij.
In de herfstvakantie zijn we naar Parijs geweest Ferenc wilde zo graag een keer de Eifeltoren zien, nou is dat is ook gelukt hij heeft was km's gelopen daar je zou niet zeggen dat hij al acht jaar in behandeling is en er zoveel rotzooi in het lichaam zit.

 
 
Ja en dan is het weer tijd voor de onderzoeken vorige week dinsdag en woensdag is hij met Frank naar Greifswald geweest. Dinsdag gelijk onder narcose voor de bot/beenmergpunctie daarna mibg stof toegediend en s'middags de snelle versie mibg scan.
Woensdag moest de MRI die maar liefst twee uur duurde en toen nog niet klaar was, hij had het helemaal gehad zolang duurde het en Frank ook dat houd geen mens vol zolang onder de MRI. Hij moest nog zijn hoofd met contrastvloeistof maar hij is ermee gestopt als het zo belangrijk is doen ze dat de volgende keer maar weer. Daarna gelijk de mibg scan die ook twee uur duurde en toen zijn ze weer naar huis gekomen.

Vrijdag telefonisch contact gehad met de arts, dat praat toch altijd wel een beetje anders,het is stabiel de plekken zijn wel weer wat vager geworden, maar nog steeds niet helemaal weg helaas. Hij gaat nu nog drie antibody's kuren krijgen en dan in januari weer onderzoeken, ze willen hem wel streng onder controle houden omdat het nog niet weg is.
a.s maandag 11 november gaat hij weer starten met de kuur voor 10 dagen.

Ook is er heel verdrietig bericht in onze kring, Jeanette 44 jaar zeer postitief gevochten tot het laatst als een leeuwin en toch heeft ze de vreselijke ziekte niet mogen overwinnen, zo oneerlijk
en onwerkelijk.  In gedachten bij Jan, Kimberley en Melanie.

1 opmerking:

  1. Hey, Wat super van je ferenc! Ik hoop dat je weer beter wordt. Wanneer was je jarig?

    xxx Hennely

    BeantwoordenVerwijderen