woensdag 8 december 2010

Controle

Hier weer een update van de afgelopen 2 weken.
We hebben vorige weer het Dekatel zaalvoetbaltoernooi gehad. En jeetje wat heeft Ferenc een mooi spelletje voetbal gespeeld niet normaal alles vergeten en gaan en ook scoren natuurlijk en een heel leuk team natuurlijk want je kan het niet alleen.
Maar wat heeft hij een paar mooie doelpunten gemaakt het is zo jammer dat ik ze niet op de film heb staan maar de camera lag natuurlijk thuis. Hij ging er helemaal vol voor er kwamen mensen naast me zitten die zeiden van ben je nou niet bang dat er wat met hem gebeurt want dan viel hij weer op die harde vloer en bleef dan even liggen en dan stond hij toch weer op en ging verder.
Ja daar zijn we idd wel bang voor maar wat doen we eraan we kunnen hem niet tegenhouden hij geeft zich helemaal en we moeten er ook niet aan denken dat hij iets breekt maar hij is niet te houden.
Maar een sterk potje voetbal met het hele team zijn ze 1e geworden met Julia 2.
En het team van Jesper die zijn niet verder gekomen dan de 1e ronde die hadden alles verloren.
Romain en zijn team die hadden de sportivieitsprijs gewonnnen omdat ze het jongste team waren van het toernooi met allemaal 6 jarige spelertjes.
Maandag heeft Romain weer judoexamen gedaan en hij heeft nu de groene slip op naar blauw.
                                                   
                                             Leuk stukje in de schuttevaer

Vorige week woensdag voelde hij zich niet zo lekker en was hij aan de diaree. Hij had gelukkig geen koorts anders hadden we gelijk weer naar het ziekenhuis kunnen gaan, maar hij is een dag niet naar school geweest en donderdag ging het weer beter.
Verder zijn we afgelopen vrijdag weer op controle geweest in Sophia we waren en maar net op tijd, we waren om 11.00 in de Volkerak en we dachten even snel de auto eraf en wat denk je de autokraan had er even geen zin in de lier stuk maar met een hoop gevogel en korte hijsbanden de auto toch aan de wal gekregen, maar wat een weer in NL een berg sneeuw harstikke mistig ik had het idee dat ik in Oostenrijk aan het rijden was.
Ferenc uit school gehaald en richting Sophia, Sinterklaas was langs geweest op de poli dus er lag een leuk kadootje voor hem klaar.
We kwamen bij de dokter binnen en hij zegt tegen Ferenc nou je bent in ieder geval beter gehumeurd als de laatste keer dat ik zag, dat is een goed teken.
Bloedwaardes zagen er ook weer keurig uit

HB 6.0
Trombo's 94
Leuko's 3.1

De dokter heeft de kuur alvast weer geautoriseerd zodat we vrijdag niet hoeven te komen.
Nadat hij Ferenc weer had nagekeken en alles was goed waren we weer klaar.
Met de volgende mededeling gingen we weer naar huis volgende week kuur jawel de laatste nummer 12 maar dat wisten we al en dan 10 Januari 2011 weer de Mibg scan.
En daarna de 3 maandelijkse controle.

Dan nog even over het weer de duitsers voorspellen een Horror winter volgens mij gaat die voorspelling aardig kloppen alleen vandaag al we hebben alles wel gehad van stortregen, ijzel, en nu sneeuw sneeuw en nog eens sneeuw alles is wit hier in omgeving Frankfurt. Vannacht weer vorst en dan is kijken wat het morgen weer gaat geven.

xx Marina

Geen opmerkingen:

Een reactie posten